25 mars-09, Leo 6 veckor och 5dagar.

Hejsan!!

Emelie undrade vad jag menade med att de inte har fasta tider..
Jag menade at dom inte har fasta tider så att de arbetar varje mån-fre 8-17.
Ibland jobbar de ju natt och så =)

Humm..
Idag händer inte mycket. Ska la plugga!! Wiee!!
Känns som om det enda jag gör är att plugga när jag har lite tid över..
USCH!!!

Ska maila en lärare nu också och höra om tider då jag kan göra läxförhör.. och prov...
Leo sitter i mitt knä och är allmänt underbar just nu!! :D
Han är såååå GOOOO!!!

Ne nu vet jag itne vad jag ska skriva mer och ska plugga innan jag går ut med voffsarna..

PÖSS!


22 mars-09, Leo 6 veckor och 2 dagar

BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ..

Såå nu fick jag det sagt :Phaha..
Leo har inte slutat gråta på hela kvällen ungefär.. Det finns inget som hjälper nästan.. Nu har han äntligen somnat en liten stund i saccosäcken. Me napp i mun...
Är fruktansvärt trött och har ont i ryggen men känner på mig att jag inte kommer kunna somna om jag går ner och lägger mig.. Kommer ha en massa skit i tankarna.


BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ

Men det är fruktansvärt va mycket jag kan älska den där lilla krabaten även om han skriker en hel kväll.. <3
Han är så vacker, fin, underbar och perfekt <3
Att man kan skapa ett sånt under?

Whats new in Ansas head då?
Jag har fått för mig att bli barnmorska.. undrar om jag passar som det?
Varför jag har fått för mig att jag vill bli det vet jag inte men det finns ingen mer underbart eller vacker som när en bebis föds!! kollade på videon på när Leo kom ut för någon vecka sen.. Det va då jag kände att det här måste jag uppleva som utomstående.. Att inte heller ha fasta arbetstider som man följer vecka efter vecka känns också som något som passar mig. Hjälpa folk och vara lugn i stressade situationer.. Jag tål blod men är smärträdd :P haha och då är det ju inte jag som har ont :D.. Tjaa.. Ska kolla vidare på det iaf :)

Hoppas jag får soooooova inatt!!

Men nu ska jag försöka göra något kuligt xD

Kraaaaaaaam

22 mars-09, Leo 6 veckor och 2 dagar

Hejsan!

Idag har vi vart ute på en långpromenad med hundarna :D..
Sköööööööönt

Trummorna igår var GRYMMA :D.. Yamato drummers of Japan var det.. Kan verkligen tipsa er om att gå på det! :D Fruktansvärt coolt och roligt :D..

Att man orkar trumma så länge??

haha..



Dom är svingrymma som här men dom var också skitroliga vissa tillfällen :P haha..
Ni måste se det!!!!!!!!!!!!! Det är en order ;)

Lämnade Leo hemma med Emil under tiden vi var där :P haha.. Saknade honom som en galning och var orolig hela tiden :P haha.. Men det gick bra som tur är ;).. Leo lever och mår bra haha..


Nu ska jag hitta på något roligt och senare idag ska jag plugga lite ;) som vanligt :P haha..
Vi höres :D
KRAM

20 mars-09, Leo 6 veckor..

Hejsan!!

Idag har det hänt en del :P
Matade Leo med vatten inatt för att vi ska försöka vänja av honom vid att äta på natten. Det gick ganska bra :P men vattnet tog lång tid att göra och under den tiden vart leo rasande!! haha.. Har nog aldrig hört ungen skrika högre. Stackarn.. Men sen när han fick vattnet gick det ganska bra.. Han var lite grinig i eftersom det inte var den där goa mjölken ;) haha.. Men det gick ner lite och sen fick han nappen och sov ändå till 9 :D.. Med lite gnäll vid 7.30 tiden.. Då han fick vattnet var klockan 5 och senaste gången jag matade honom innan det var klockan 1.. Helt fantastiskt om han kan hålla sig under natten lite längre sen!! :D..

Idag var Emil här och hälsade på. Vi var och skrev på faderskapsintyget och skrev på att vi ville ha gemensam vårdnad så nu är allt sånt fixat!! Göttans :D.. Sen kom mamma hem och så har jag ätit lite pluggat :D.. Skönt att mamma kom hem lite tidigare :-)..

Nu har jag gjort klart psykologin nästan och så håller mamma på med mat där nere.. Hon skulle bara förbereda sa hon men verkar vara mycket att förbereda.. Hon har varit där nere jättelänge!! haha.. Och hon som sa att hon skulle jobba med sitt arbete.. :P Det har hon inte hunnit med så mycke:P haha..

Min ängel ligger fint och sussar bredvid mig nu :D.. Han är verkligen det sötaste som någonsin funnits!! Hur kan man bli så perfekt?

Nee nu ska jag sätta igång med plugg igen!! SUCK!!!
Men imorgon ska vi kolla på japanska trummare på teaterna :D Det ska bli kul!!

Kräm och kakor!!

19 mars-09, Leo 6 veckor imorgon

Hej hopp!!

Imorgon blir Leo 6 veckor :)
Idag var vi på sjukhuset med Leo eftersom han spytt så mycket men det verkar inte vara något fel med honom.. Ska försöka mata honom mindre och kortare så får vi se om det blir bättre.

Ska försöka plugga nu och se om jag får det för leo :P Han verkar bli lite orolig nu när han märker att jag inte håller i honom men ska göra ett försök :P haha..

Vardagen med Leo går jättebra nu och jag tycker det är underbart toppen att vara mamma till min underbara son <3 finns ingen så vacker och underbar som honom <3..
Och han växer så det knakar!!!!!!!!!! I början kunde han ha 50 kläder men nu är det bara 62 kläder som funkar och han väger redan nästan 6 kg!!! Min lilla tjockis <3 hihi.

Neee nu ska jag sätta igång med plugget...

Bye
Kraaam

15 mars-09, Leo 1 månad och 1 vecka och 2 dagar.

Lägger in en text som min syster har skrivit..
Det som hände farmor är fruktansvärt!!! Får sånt här verkligen hända???????????????????????
Läs vad som hände henne här nedan.

"Idag skulle vi firat min farmor som fyllde 79 år i torsdags. Det var planerat middag på en restaurang.
I fredags blev min farmor sjuk och hamnade på sjukhus. Så hela familjen åkte dit istället för att fira henne där.

Farmor har på grund av att hon äter tabletter risk för att få kaliumbrist. Hon har tidigare behövt åka in till sjukhus på grund av det och det var samma sak den här gången. När man har kaliumbrist drabbas man av ett väldigt illamående och kan bli sängliggande. Farmor berättade för oss att hon vaknat mitt i natten och inte kunnat röra sig. Hon hade lyckats trycka på sin alarmknapp och en stund senare kommer det två personer iklädda skyddsdräkt ( jag antar att de trodde hon var magsjuk ). Det enda de gör är att lägga en handduk under farmor eftersom hon på grund av att hon inte kunnat ta sig ur sängen, kissat ner sig. Hon ber dem att ringa på hos Bosse (hennes vän) som bor i lägenheten precis bredvid hennes, men nej det kan de inte göra. Hon ber dem ringa hem till hennes son (min pappa), men nej, det tycker dom att hon ska göra själv. Farmor försöker förklara att hon kan ha kaliumbrist och borde åka in till sjukhuset, men det tycker inte vårdpersonalen. Snart gör de sig redo för att gå och lämnar sedan min famor helt orörlig i sängen med nedkissade lakan och ingen möjlighet att ringa.

Farmor börjar senare kräkas på grund av sitt illamående och trycker då ännu en gång på larmknappen. Då kommer det människor som faktiskt hjälper henne och ser till att ringa en ambulans och får in henne till sjukhuset. På sjukhuset konstaterar de att hon lider av kaliumbrist och får genast extra kalium som gör att hon blir bättre nästan direkt. Jag kan inte nog säga hur arg jag blev när jag hörde det här.

Det låter ju helt otroligt! Hur kan man behandla en människa så!? När man mår så illa och inte kan röra sig och sedan få den behandlingen, vad förtvivlad man måste bli och så förnedrad man måste känna sig! Tvingas ligga i sina nedkissade lakan hela natten (ja de lade ju en handuk över, men det hjälpte ju inte så mycket eftersom hon inte kunde ta sig ur sängen nästa gång hon behövde gå på toa). Farmor kommer att gå till kommunhuset och anmäla den här händelsen! Jag hoppas att de som är ansvariga kommer få stå till svars. Tjänsten med alarmknappen är inte gratis, man betalar för den varje månad!

Så jävla kasst."

Usch vad man blir ledsen när man tänker på sånt här!!!!!
FYFAN!

Nu ska sjuklingarna här sova!! Försöka iaf.. Leo kommer nog vilja äta snart!

KRAM!

15 mars-09, Leo 1 månad och 1 vecka och 2 dagar.

Hej hopp alla!

Jag sitter här med världens halsont!! USCH! Och stackars Leoplutten är också sjuk :(..

Igår var jag och tränade med pappa på morgonen och sen var vi och firade farmor, fast på sjukhuset där hon låg.. Sen gick hela familjen ut och åt på mcdonalds,haha. SUPERTREVLIGT men inte gott :P haha..
Idag har vi haft vipdip möte och vi har varit och kollat på hus. :-).. Klockan är 14:30 och jag är SUPERTRÖTT!!

Såå nu har jag klagat klart.. Usch va jag måste sluta klaga!!
Vi ska äta fisk idag :D kokt fisk med potatis och det är sjukt vad jag är suger på det!! Blir alltid det när jag är sjuk xD haha..
Leo sötnosen ligger bredvid datorn och sover nu.. Han sover jämt känns det som :-/ utom på morgonen och natten :P haha.. Fast lite på natten med. Tror att han gör det för att han är sjuk, innan han blev sjuk började han ju bli mer vaken :(..
Hoppas stackarn blir frisk snart.. Mammas hjärta får inte vara sjuk!!

Nu ska jag plugga lite!! :)
Hoppas allt är bra med er!!

KRAM!

13 mars-09 snart 14e, Leo 1 månad och 1 vecka..

Hej hoj!

Sitter här i natten och tråkar.. Kan inte sova.. Bläää funderar att gå ner till tv:n där händer det iaf något intressant.
Blev på riktigt dåligt humör nu på kvällen! Vet inte varför..

Blir inge firande av farmor imorgon iaf förmodligen.. Hon har tydligen åkt in på sjukhus för att hon har kaliumbrist eller nåt..
BLÄÄ på det med!

Leo är världens sötaste som vanligt och han är så fruktansvärt älskad av mig!! Att en sån liten människa kan betyda så mycket? Hoppas jag kan ge honom ett underbart liv för han förtjänar det bästa!

Tjejkväll med linda var kul även om vi pluggade som vi hade sagt att vi ABSOLUT INTE skulle göra för en gång skull :P haha.. Det får bli efter studenten som vi håller fingrarna från datorerna och plugget ;-) haha..

Till slut vill jag bara säga BLÄÄÄÄÄ
och hade jag inte haft Leo hade saker nog varit tusen gånger värre just nu än dom är!

Kraaam

13 mars-09, Leo 1 månad och 1 vecka..

HEEEJ!

Nu har jag inte skrivit på ett atg men nu kommer ett snabbt inlägg ;)
Leo växer och växer och är världens underbaraste bäbis!! Vi har haft lite probnlem med sjudomar och mammor som inte fått sova på nätterna därför har det inte blivit något bloggskrivande.. Men inatt har vi sovit toppen :-D.

haha och precis när jag satte mig här var Leo världens gulligaste och började suga på min hand :P haha ni ska få se video..

ikväll blior det filmkväll med Linda :D toppen!!
Och jag har fått nya tabletter mot smärtan i brösten.. får hoppas den försvinner denna gången.. Annars får jag helt enkelt stå ut bara...

vet inte vad mer jag ska skriva :P
testade mina jeans jag hade innan graviditeten idag haha dom  va aldelles för små men nu ska leo äta så jhag måste gå ^^

Kraaaaaaaaam  
 

8 mars-09, Leo 1 månad och 2 dagar...

Hej hopp!
Idag har jag pluggat en del :) Har fått psykologin gjord och nästa veckas datorkunskap!!
GÖTT
Och igår gjorde jag klart källkritik på historian så nu är det bara det 4 sidor långa arbetet kvar och sen info layout och sen och sen och sen en massa mer! haha
Men ska sätta mig och kolla på historian nu och se om jag kommer någon vart.
Leo ligger inne hos morfar nu och myser så ska väl hinna få något gjort mer. :)
Fast nu skriker han lite den lille bråkstaken xD haha..
Annars har jag och Fredrik kollat lite film och ätit sjukt god mörk choklad :D..

MEN
nu är det plugg igen klockan 20:30 på söndag kväll :P haha

KRÄM!!

6 mars-09, Leo 1 månad!!!!

Idag blir Leo 1 månad gammal och AnnaLisa har vart duktig och ringt prästen som nog ska hålla dopet.. :-D
Förmodligen blir det den 19 apr :-D

Leo sov länge inatt :D.. Från 23 till 5 ungefär :D SKÖÖÖNT!

Nu ska jag plugga..
Bye bye

4 mars-09, Leo 3 veckor och 5 dagar

Hej^^

Idag har Leo inte varit glad ^^ haha
Inte inatt heller så jag är fruktansvärt trött.. Men nu ligger han och sover rätt gott i min famn.. Får hoppas han fortsätter med det ett tag till...

Gos är det iaf!! Att krama min underbart fina son <3

snart är det lägdags om leo tillåter det men han borde vara trött efter allt skrikande idag ^^ haha..
Varför är han inte lika lugn längre som han var i början? haha.. Det var mer gött ;) men det är underbart nu med men ändå! haha..

Imorgon ska jag nog göra något men kommer inte ihåg vad.. Ska försöka plugga iaf om lille herrn tillåter det ^^ Det fick jag ju inte göra idag ^^..

Usch
Vet inte vad jag ska skriva mer..

Natti på er alla!!

Kram


1 mar-09, Leo 3 veckor och 2 dagar.

Hej hopp!!

Ännu en rolig söndag. Och jag ska plugga!!! Wiihoo...
Leo har som sagt börjat amma igen men jag går nu på min andra penicilin kur!! Jippie!!
Ska äta penicilin i 10 dagar till fast denna gången ska jag fortsätta amma.. Kul när det ser ut som om någon har hyvlat av mina bröstvårtor :-P..
Bra tips med att ge honom ersättning på kvällen.. Ska försöka det och låta brösten vila lite :-)..
Men måste få igång mjölkproduktionen nu också... Blodsockret är konstigt nu när jag ammar.. Ligger aldrig normalt utan ligger antingen på 9-10 eller så ligger jag på 2-3 ungefär :P..

Tack Emelie för den nya fina designen :-)

Nu ska jag ner och byta på leo för tredje gångenb den senaste halvtimman.. riktig skitunge jag har ^^ haha..
Kräm




Lite bilder får ni med ^^

RSS 2.0